Om os

FRA ANALYSE TIL RESULTATER

LK Consulting er et Business Intelligence konsulenthus med ekstra fokus på den menneskelige inddragelse i projektløsningen.  Vi er med fra koncept over produktion til udførelse og hjælper med, at sætte slutbrugeren i fokus fra start, så ledelsens målsætninger kan gennemføres med inddragelse af dem, der skal stå for det.

Med kommunikation, marketing og designkompetencer som supplement til business intelligence, tilbyder vi et mere holistisk produkt til gavn for vores kunder. Data dreven beslutningstagen virker kun hvis løsningerne er lavet med medarbejderne in mente så de tager værktøjerne til sig og kan arbejde målrettet med data.

Analyse – Design – Implementering – Opfølgning

Tillid til BI løsninger skabes ved at inddrage alle relevante stakeholders i processen. Her kan LK consulting tilbyde en unik tilgang til processen eftersom vores UIX eksperter træder til, og designer en visuel test version af rapporter og processer, der dermed kan testes, justeres og endeligt godkendes før vi bruger tid på programmering.

Vi oplever at denne tilgang skaber større tilfredshed med det endelige resultat via en brugergruppe, dr har været aktivt involveret i processen.

Efter hvert afsluttet forløb tilbyder vi løbende evaluering af feedback fra brugergruppen.

VI TILBYDER

KONSULENT ARBEJDE

Står i med en problemstilling? Vores konsulenter er klar til at analysere og tackle opgaven. Alle vores konsulentopgaver bliver tildelt ressourcer fra BI intelligence, User Interface Experience samt User Interface design konsulenter og gennemgår vores unikke BI process.

BI OUTSOURCING

Mangler i kvalificeret arbejdskraft til jeres interne teams? Vi tilbyder højtkvalificeret BI medarbejdere, der kan træde til og blive en del af jeres hverdag til konkurrencedygtige priser til både Tableau, Power BI m.m. Kontakt os for mere info.

KONTAKT OS

Send os en besked